Niye Antarktika’ya gitmek yasak?

Amiral byrd ın anıları sanırım sorunun cevabı olabilir…ABD tarihinin en genç amirali Richard Byrd orada farklı kıtalar gördüğünü söyleyip birkaç operasyon yaptığını anlattıktan sonra, önce tımarhane sonra sır ölümü,operasyon Highjump .

Kendi belirledikleri yere gidebiliyorsunuz ama ondan sonrasına geçiş yasak. Sanırım sorunun cevabı da gidilemeyen kısımda saklı.

Çünkü arkasında yeni ırklar, kıtalar, denizler, kaf dağları ve gök kubbe var. Dünyamızın gerçek şekli burada saklı. Bir küre kafesin içerisinde düz yeryüzünün üstündeyiz. 7 kat gök 7 kat yer

Bunun cevabı ispatlandığı gün, tüm oyun biter. Çünkü herşey bunun üzerine dizayn edildi. Mesela artık güneş patlamaları bahane edilerek iletişim kesintisi gündeme gelemez. Ya da marsa gittik diye yurtturup, gerçekte gidecekleri kıtayı artık saklayamazlar.

Bugüne kadar oraya giden tek Almanlardı. Onların bize gösterdi yer Rockefeller-Plateau. Antarctica cok büyük gizem ve olay saklıyor. Oraya gidilirse, öbür boyutlara geçen köprü görünür, ve buna izin vermezler. His dark materiells filmini izle. Orda saklanan Gökkuşağköprüsü.

Belki de #trumanshow

.

Yasak değilde vesait yok bildiğim…kimse yasak koyamaz herhangi bir ülke egemenliği yok bildiğim…

diyen olursa :

https://www.diplomasi.net/antarktika-antlasmasi/embed/#?secret=hosyIXAHA8

Belki bu sebepten yasak…

Sadece gitmek mi? Üstünden uçmak bile yasak! Hiçbir uçak ve uydu rotası oranın üzerinden dahi geçmiyor.

Antartika da buzların altında uzaylı yaşam var

Very famous UFO (Unidentified flying object) or UAP (Unidentified Aerial Phenomena) footage its actually old video

WE ARE NOT ALONE THIS UNIVERSE!!! AND PLUS THEY ARE WITH US!!! Dmitri Medvedev UFO speech

Beklenen akıl, inanma ama sorgula, Mesela ABD başkanı ay’a ankesorden telefon ediyor mesela Nasa 1969 da çıkılan Ay’a çıkamıyoruz çünkü teknolojisini kaybettik diyor mesela geoid dedikleri dünyanın çektikleri her fotosu küre nasıl oluyor bunlar gibi?

Visited 16 times, 1 visit(s) today

4 comments

  1. Kardeşim sabit fikirli biri değilim yeni fikirlere buluşlara açık olan adeta bilim delisi biriyim General Brydün anılarını okudum kuzey kutbunda teknolojide çok ileri olan bir kavimi keşfettiğini onlarla görüştüğünü söylüyor tamam ABD ve Rusya pek çok şeyler gizliyorlar ama bu anlattıkları bende bazı kuşkular uyandırıyor generalin uçağını çalışamaz hale getirip manyetik bir sistemle indirecek kadar kabiliyetli bir topluluk neden gün yüzüne çıkıp dünya toplumları ile iletişim kurmaz veya dünyadaki boş bölgelerde neden koloniler oluşturmaz ?
    G. Amerikanın altındaki kıta için 3 noktaya temas etmek istiyorum 1. yeryüzü şekilleri sabit durmuyor sürekli ya yer değiştiriyor ya da değişime uğruyor örneğin 1960larda Marmara bölgesinden daha büyük olan Aral gölü mevcut iken günümüzde %90ı çöle dönüşmüş durumdadır bunun gibi değişime uğramış olabileceği kanaatindeyim nitekim günümüzde buzulların erimesiyle yakın bir gelecekte Maldiv adalarının sular altında kalacağı ön görülüyor 2. Mademki öyle kara parçaları mevcut ise Amerika ve Antarktikayı keşfeden batılılar buraları da keşfedip sömürge imparatorluklarına katabilirlerdi, afrikayı asyayı sonuna kadar sömüren emperyalistler neden bahsettiğiniz kıtaları ihmal etsinler ???? kaldıki bugün Türkiye de dahil dünyada pek çok ülkelerin uzayda uyduları vardır bunlardan birinin veya bir kaçına takılabilirdi bu durumdaa antarktida araştırma yapan devletler bahsettiğiniz yerlerde neden araştırma yapmasın 3 eski haritalarla alakalı olarak bende şöyle bir fikir oluştu bu haritalar çizilirken teknoloji imkanları yetersiz olduğu için öğrendikleri teorik bilgilere göre çiziliyordu mesela bir coğrafya uzmanı bilim adamımız Piri reisin Antarktika haritasını 3 ada şeklinde çizdiğini bununda kıtanın 5000 yıl öncesinin hali olduğunu söylüyordu dolayısı ile eski dönmlerde çizilen haritalar üzerinden dünyanın şekline yorum yapmak sağlıklı olmaz. Yinede araştırmaya değer derim emeğinize sağlık

    • Teşekkür ederim. Bunları sorguladığımız sürece gerçeklere ulaşma şansımız olacak..
      Site mottosu “Doğruluğu kanıtlanmış yada kanıtlanmamış bilgiler içerir”
      Dolayısıyla belli bilgileri birleştirerek doğruya ulaşmaya çalışıyoruz.
      Uçuş rotaları, uzaydan dünya resimlerinin hep aynı yerden olması, kıyamete yakın ortaya çıkacağı söylenen Yecüc – Mecüc şu anki dünya hartasına göre nereden çıkacak gibi sorular nedeniyle sorguluyoruz…
      Bilgi paylaştıkça çoğalır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir